Drukuj artykuł

Jakość i tradycja

Ocet Spirytusowy 10%
Ocet Spirytusowy 10%
Oznaczenia:

Niepowtarzalny smak i zapach zawdzięcza naturalnej metodzie wytwarzania oraz wykorzystaniu w produkcji naturalnych surowców najwyższej jakości.

more
Czekolada z owocami
Czekolada z owocami

Region: małopolskie

Oznaczenia:

Czekolada wytwarzana według tradycyjnej receptury, sposobem rzemieślniczym, z najwyższej jakości czekolady z dodatkiem naturalnych owoców: czarnej i czerwonej porzeczki, jabłek, malin i truskawek.

more
Musztarda Kielecka Delikatesowa Stołowa
Musztarda Kielecka Delikatesowa Stołowa
Oznaczenia:

 

Wytwarzana jest w „Społem" Kielce od 1932 roku. Swój smak i niepowtarzalny charakter zawdzięcza  najwyższej jakości składnikom oraz tradycyjnemu sposobowi wytwarzania.

 

more