Tradycyjne produkty

/Youtube /Facebook
  • Projekty
    • Edycja 2020/21
    • Edycja 2019
    • Edycja 2018
  • Aktualności
  • Dobre Produkty
  • Europejskie Systemy Jakości
  • Krajowe Systemy Jakości
  • Galeria
  • Przepisy
Drukuj artykuł
housesepator O projekciesepator Edycja 2019sepator Materiały szkoleniowebread_active_right

Materiały szkoleniowe

Zapraszamy do zapoznania się z materiałami szkoleniowymi przygotowanymi w ramach operacji „Lokalne, regionalne i tradycyjne szansą dla Kół Gospodyń Wiejskich".

 

Do pobrania:

 

Poradnik dla Kół Gospodyń Wiejskich

 

Prezentacje ze szkoleń dla KGW:

 

Dziedzictwo kulinarne - woj. lubuskie

Dziedzictwo kulinarne - woj. małopolskie

Dziedzictwo kulinarne - woj. świętokrzyskie

Dziedzictwo kulinarne - woj. opolskie

Dziedzictwo kulinarne - woj. wielkopolskie

Dziedzictwo kulinarne - woj.warmińsko-mazurskie

Dziedzictwo kulinarne - woj. mazowieckie

 

Sprzedaż żywności - krótkie łańcuchy dostaw

 

Krajowe i unijne Systemy Jakości

 

Promocja organizacji

 

Formalno-prawne aspekty funkcjonowania KGW

  • O projekcie
  • Szkolenia dla KGW
  • Materiały szkoleniowe
  • Galeria
  • Informacje, publikacje, artykuły

Pomysłodawcą i organizatorem szkoleń dla Kół Gospodyń Wiejskich jest Fundacja Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Polskiej.

Copyright © 2021 Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego. All rights reserved